Nieprzeczytane posty
Re: hobby
55Niestety, ale jeśli nie ma czasu na hobby, to coś nie tak się życiem robi. Nie chodzi o to, żeby codziennie po 6 godzin się oddawać rozrywkom, ale jednak czas dla rozwoju i przyjemności trzeba mieć. Jakoś tak to poukładać, bo inaczej to bez sensu takie trwanie aż umrzemy. To właśnie do mnie przyszło 5 lat temu i od tego czasu tak robię. Ja lubię koszykówkę, czasami coś ze znajomymi robimy na większą skalę.
56Chyba jednak podroze, a najchetniej tam gdzie nie ma tlumow turystow.
Chociaz znam i takich, dla ktorych hobby to praca...
Poza tym, choc moze wydawac sie dziwne, ale b. lubie obserwowac ludzi i staram sie odnalezc takich z dobra energia.

Chociaz znam i takich, dla ktorych hobby to praca...
Poza tym, choc moze wydawac sie dziwne, ale b. lubie obserwowac ludzi i staram sie odnalezc takich z dobra energia.
Dla mnie podróże maja na celu nie tylko spełnienie marzeń i poznanie innych kultur, ale przede wszystkim poznanie samego siebie.
Biegun Pólnocny lodołamaczem atomowym
Antarktyda / Polska Stacja Arctowski
Wizyta w Czarnobylu i Prypeci
Magic Socotra
Magic Socotra
58Uwielbiam trenować z synkiem piłkę nożną. Sam jestem zafascynowany tym sportem od najmłodszych lat, marzyłem o tym, żeby zostać piłkarzem, niestety rodzice nie mogli zapewnić mi tak dobrych treningów, jakie były konieczne. Staram się więc, by mój syn dostał taką szansę, na jaką ja nie mogłem liczyć
Nasze wspólne treningi to także dla nas świetna zabawa i sposób na wspólne spędzanie czasu 

60Przewaznie dzieci i mlodziez, a czasami zakreceni „dorosli“.

Dla mnie podróże maja na celu nie tylko spełnienie marzeń i poznanie innych kultur, ale przede wszystkim poznanie samego siebie.
Magic Socotra
Magic Socotra