Nieprzeczytane posty

Tajlandia i ciekawa maść z konopi

1
Ostatnio byłem z koleżanka w Tajlandii i natrafiliśmy na maść którą kupiła w celach poprawy i regeneracji skóry. Okazała sie super produktem, niestety nie mieliśmy jej na tyla aby starczyła na dalsza cześć podróży. Kojarzycie może jakiś sklep gdzie kupimy mascie konopne? Fajnie jakby była wysyłka na EU

Re: Tajlandia i ciekawa maść z konopi

2
Jasne, jeśli chodzi o maści z konopi, to masz sporo opcji, które są legalne i bezpieczne w Polsce. Wiem, że walka z łuszczycą potrafi być męcząca, szczególnie gdy różne metody nie działają, więc dobrze, że trafiłaś na produkty konopne. Tak jak piszesz, ja także próbowałam wielu rzeczy, zanim trafiłam na konopne preparaty.

Ostatnio odkryłam, że naprawdę dobre efekty przynosi maść konopna dr. Rettera 24%, która ma sprawdzoną, oryginalną recepturę – i to mi pomogło! (szukaj z hologramem na opakowaniu – oryginalna receptura). Również sól z Morza Martwego od Palacio, a do tego olej CBD, najlepiej w wersji decarboxylated. Warto suplementować, bo świetnie obniża kortyzol – te produkty naprawdę robią różnicę. Cała ta kombinacja pomaga nie tylko nawilżyć skórę, ale też olej CBD działa na stres, redukując poziom kortyzolu, który może wywoływać nawroty łuszczycy.

A jeśli chodzi o zakupy, to możesz sprawdzić stronę Konopnej Farmacji (https://konopiafarmacja.pl/). Mają świetne produkty konopne i wysyłają je także do EU, więc spokojnie możesz zamówić je online. Ja korzystam z ich produktów regularnie, bo faktycznie poprawiają kondycję skóry. Polecam to z czystym sumieniem – naturalne podejście naprawdę potrafi pomóc!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”